05.06.12

Strategien des Krieges änderte sich nicht


Een strategie is dat de duivel, als hij niet in staat is om te winnen in een open confrontatie, verandering tactieken en om onze vriend te zijn proberen.
Dit is oud en is uitgegroeid tot een populair gezegde dat leert: Als je niet kan winnen van de vijand, gelieerd aan het. De geschiedenis vermeldt dat wanneer de keizer Constantijn besefte dat christenen hadden meer mensen bekeerd tot Christus vermoord en vervolgens vervalst zijn eigen bekering.
Daarmee hield hij de voortgang van de evangelisatie van de Kerk, na het doden van zijn geestelijk leven, waardoor het een staatskerk.
Er wordt gezegd dat toen hij probeerde een bug in de resterende gelovigen niet toegeven aan de religieuze beleid van het rijk aan te trekken, zei hij, met de schatten van de kerk: "We kunnen niet zeggen met John, we hebben geen goud of zilver." Maar ook dat de ware gelovige antwoordde: "Ja, maar we kunnen niet zeggen in naam van Jezus Christus, de Zoon van God:" Sta op en wandel.
Evenzo is het niet ongewoon om voorgangers te horen vandaag de dag, wanneer zij worden geconfronteerd met de onderdrukten van de duivel, in plaats van bidden en bestraffen van de boze geesten, naar ziekenhuizen en psychiatrische klinieken.
Vandaag ontbreekt de ware kennis van God en de zalving van de Heilige Geest, die de vrijlating van de mensen gevangen gezet voor het verleidende geesten veroorzaakt.
De verschrikkelijke beeld dat is geïnstalleerd in onze tijd is als volgt: ten eerste, geen charismatische en activisten, aan de andere kant, de koude filosofen intellectuele geloof. 
De eerste release van demonen en de zieken genezen, maar kan niet te ontdoen van hun eigen morele ziekte teologizam seconden en koken mooie preken, literaire werken en de effecten van de zinnen, maar overleven hun angsten en onzekerheden, onder het juk van kalmerende middelen en sociale activiteiten.
In het vacuüm geproduceerd door deze twee uitersten, moeten we volharden en in evenwicht ons te laten geloven dat, zoals onderwezen door het Woord.
Vandaag, meer dan op enig ander moment, moeten we nadenken over waarom de Heer heeft gezegd dat sommige soorten verdrijven demonen alleen door vasten en gebed. Denk ook dat Hij niet genoeg gezegd om het Woord te weten, zodat ze verkeerd zijn wanneer, naast de Bijbel, weten we ook de kracht van God.
We moeten terug naar de beginselen van het evangelische geloof zo, dat zal een geestelijk gezonde mensen voor de Heer te genereren, echt, zonder klinkt nostalgisch, ik mis de tijd dat de staat niet kon evangelisch zijn, maar de betrokken vervolging. Ik mis de dagen van mijn bekering, toen hadden we als "broeders in het geloof" erotische show-programma's, spelers en wereldwijde kunstenaars die lid waren van kerken en op hetzelfde moment, klanten in nachtclubs. Ik herinner me heel goed, die wordt ondersteund is de oorzaak niet homo of gehoord van "Evangelie naakt." In die tijd was het huwelijk buiten de stad seks jonge zondaar en na de diensten werden niet van plan om ballads, was er de mega kerken, tempels, gigantisch.
Het was een tijd waarin de boodschap van het evangelie niet populair was, omdat het benadrukt de heerschappij van Christus. Echter, het volk van God was veel meer heilig, verenigd, vreedzaam en eenvoudig. Bijgevolg is dit de eenvoud van het leven, waren ze veel gelukkiger.
Tot slot wil ik concluderen dat ik voor mezelf en iedereen het lezen van deze tekst, de volgende: na, vrienden, dat de historische periode die we momenteel meemaken is precies hetzelfde als voorspeld in de Bijbel ten aanzien van de ondankbare en ontrouwe mannen die kan niet tegen de gezonde leer en hebben dus een voor zichzelf leraars naar hun eigen lust.
Wij in onze generatie de zuivere en levende woord van God. We zullen waakzaam te zijn en niet negeren wat de vijanden van de profeet Daniël zei, toen hij zocht en vond niets aan zijn gedrag in diskrediet, "We zullen niets vinden tegen deze Daniël, tenzij u op zoek naar in de wet van uw God.
"Dr Billy Graham zei dat toen de duivel ons niet kunnen verslaan met de dingen van deze wereld, proberen het Woord van God te misleiden. Hij probeerde tegen Christus, toen hij geciteerd de Bijbel, dus de Heer zal schieten in de afgrond.
Heerst in de christelijke, vandaag, de verwarring en de tirannie van zijn persoonlijke charisma en de trots van kennis. Het gebrek aan ware deugd die stroomt door de afhankelijkheid van de kracht van de Geest om het evangelie en wat ze produceren vruchten die in het midden van deze situatie Señor.En te prediken, de Geest wil het herstel van de kerken, met het overblijfsel niet gelijkvormig aan deze wereld en daarom voortdurend op zoek naar de Heer.
God wil hun kerken terug te brengen naar de eenvoud van het geloof en het leven van de Geest. Het is heel belangrijk om te begrijpen deze waarheden, lopen volgens de heilige wil, perfect en aangenaam voor God.